Не просто рози, подарете й Roseshire

Не просто рози, подарете й Roseshire

12 февруари 2015

Розите на 14-ти февруари наистина са едно от задължителните клишета за празника, но въпреки това, през годините са показали, че „не излизат от мода„. Още през 16-ти век, розите са обявени за едни от най-романтичните цветя и затова присъстват в арсенала на почти всеки мъж, решил да докаже любовта си пред половинката, особено на Деня на Влюбените.

Не просто рози, подарете й Roseshire
Компанията Roseshire, базирана в Сан Франциско, обаче е решила да промени традициите, като предложи нестандартни и изключително луксозни доставки на рози за празника, а и не само. Основателите й – Нашим Пакманеш и Дон Хътън обясняват, че предлагат уникална селекция от най-висококачествени цветя, отгледани при специални условия от подбрани градинари.

roseshire1958352a
За да се разкрие красотата на всеки розов цвят пък, розите са опаковани в специални кутии и аранжирани така, че на практика може да видите всеки цвят. Клиентът може да избира от различни тематични аранжировки, а за да са свежи цветята при доставка, всяка кутия разполага с напоителна тръба.

76847
Признаваме си, че кутиите наистина създават уникално чувство за лукс и изисканост и ако сте решили да зарадвате половинката си с подобен жест, бъдете сигурни, че ще покажете не само любов, но и класа.

текст: Елена Михайлова
снимки: Roseshire

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)