Неповторимата Дита Фон Тийз

Сподели:

Точно преди 42 ​​години е родена Хедър Рене Суит, известна в целия свят с името Дита фон Тийз – може би най-ярката бурлеск дива. Дита започва да се изявява в началото на 1990 г. и оттогава се утвърждава като истинска кралица на този вид изкуство.

Каквото и да прави, кралицата на вариетето винаги се чувства добре в кожата си. Женствена до последния детайл, 42-годишната Хедър Тийз неслучайно получава титлата „модна икона“. Без значение дали е на бляскава церемония, на официална вечеря, или просто на разходка по магазините, нищо във външния й вид не е случайно. Запалена от малка по златните години на Холивуд, Дита съживява духа на 30-те и 40-те  и взривява всички модни стереотипи. Напук на всички предразсъдъци, тя остава само по корсет и доказва на всички, че ретрото е женствено и секси. През 2002 легендарният издател Хю Хефнер я слага на корицата на американския Плейбой и така обръща прожекторите към нея. Тя обаче не се задоволява с това и продължава да провокира, създавайки свое уникално вариететно шоу. Готова на всичко в името на известността и успеха, което доказва и с краткотрайния си брак с музиканта Мерилин Менсън,  Дита фон Тийз се превръща в истинска голяма звезда, като буквално се измисля – от името до външния си вид.

На рождения ден на неподражаемата и неповторима Дита ви предлагаме в галерията по- горе десет от най-зрелищните й образи в последно време.

Снимки: WEB

 

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...