„На чия страна си?”

10 юни 2014

В Лондон вчера се проведе пресконференция, посветена на опазването на дивата природа. Принц Уилям и Дейвид Бекъм присъстваха на събитието, както и на стартирането на новата кампания, „На чия страна си?“.

Инициативата е посветена на опазването на застрашени видове от животинския свят, най- вече на носорози и слонове. В речта си принц Уилям призова обществеността да не остава безразлична към проблемите с изчезването на дивата природа. Той призова: „Нашите деца не бива да живеят в свят, където не съществуват носорози, слонове, тигри и лъвове. Време е да се сложи край на тяхната смърт. Време е да направим своя избор между застрашените видове животни и престъпниците, които ги убиват за пари. Искаме да отворим очите си за това, което се случва наоколо. Ти на чия страна си?”

10247346_10152036234891571_3227779511173234635_n

По-рано през годината, Дейвид и Уилям се обединиха и около още една благородна кауза. Те призоваха обществеността да застане срещу търговията с редки животни. През февруари принц Уилям и Бекъм присъстваха на пресконференция на благотворителната организация WildAid.

Снимки: United for wild life

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)