На гости у Chanel

26 юли 2014

Тази престижна марка не се нуждае от специално представяне и обстоятелствени пояснения. Тя е посланик на френския шик и лукс. Тя е историята на модата.

IMGP3721
Поредното доказателство е един нов и различен подход, който бранда има в презентацията си на най-скъпарските и престижни места по света. Магазините не са просто в някаква сграда като част от нея, а са или самостоятелни имения, или къщи. Собствен магнетичен дом.

IMGP3718

Такава е и къщата на Chanel в Сен Тропе. На едно от най-скъпите и престижни места в звездното село, се намира тази прекрасна къща в типичния местен стил,  с уникален двор и изключителен стил.

IMGP3719

Това е идеята – не просто магазин, а къща. За да се потопиш в стила и усещането за бранда със всичките си сетива. И когато влизаш вътре, дори само да разгледаш и да се докоснеш до сътвореното, да се почувстваш сякаш си отишъл на гости у скъп приятел.

IMGP3716

Това гостуване може да продължи с часове, придружено с разходка в градината, сред нежната средиземноморска зеленина или около басейна.

IMGP3725

Доста успешно се пазарува Chanel в такава атмосфера…

За да научите още „модни“ новини посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Е,това вече е сбъдната мечта за всяка жена.Не само магазин,а цяла къща с любимия Chanel.Страхотно е In Life ,че сте били там и ни я представяте и на нас.
    P.S: Това легендарната вила на Коко Шанел ли е или е нова идея за бранда?

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)