На гости в луксозното имение на семейство Бил и Хилари Клинтън

24 юни 2019

Днес сме поканени на гости в едно от най-височайшите имения зад Океана – това на бившата президентска двойка Бил и Хилари Клинтън (всъщност скоро може и да е на настояща, както очакваме).

Домът на семейство Клинтън

Домът на семейство Клинтън

То се разпростира на 510 кв.м жилища площ на улица Whitehaven във Вашингтон и е построено през далечната 1951 година. „Изборът на този дом бе изцяло емоционална реакция“, признава Хилари пред Architectural Digest и разкрива, че лично е била ангажирана с промяната му в настоящата му визия.

Домът на семейство Клинтън

Дома на семейство Клинтън
„Обичам да имам повече цвят, не съм по стерилните домове. Исках атмосфера. Затова и го промених до голяма степен“, коментира екс президентшата.

h6

Тя наема архитект – Доналд Лококо, който да реновира изцяло къщата, за да внесе повече светлина и топлина в нея. Основното й изискване е пространството да е максимално функционално, но също така да е уютнo и гостоприемно, тъй като двойката обича често да посреща гости.

Домът на семейство Клинтън

Домът на семейство Клинтън

Дома на семейство Клинтън

Хилари работи и с интериорния дизайнер Роузмари Хоу в продължение на три години – от 2003 до 2006 година, но финалният резултат определено си заслужава усилията. Така той се превръща в едно уютно убежище от политическата й реалност. Вижте го!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)