„Най-доброто в мен“

Сподели:

Есента ще бъде нажежена от много любов, раздяла и стрaст от автора на „Тетрадката“ в най-новата продукция по роман на Никълъс Спаркс „Най-доброто в мен“. Историята на Аманда (Мишел Монагън) и Доусън (Джеймс Марсдън) съдържа всички присъщи на автора елементи, които го правят толкова обичан по цял свят. Романът „Моят път към теб“, на който е базирана най-новата лента, се нарежда до „Тетрадката“ в сърцата на феновете, както и по продажби в класацията на USA TODAY.

The Best Of Me

„Най-доброто в мен“ разказва за изпепеляващата любов, която пламва между Доусън и Аманда – двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове. В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях… До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.

The Best Of Me
Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички – в „Най-доброто в мен“ от 17 октомври в кината, когато е и световната премиера на филма.

The Best Of Me

Мишел Монагън е родена в Айова, а родителите й са с немски и ирландски корени. Сред най-запомнящите се роли в кариерата й са в „Мисията невъзможна III“ и „Мисията невъзможна: Режим фантом“. Въпреки че кариерата й започва в телевията в „Закон и ред“, основните й роли са на големия екран. Наскоро се завърна в сериалите редом до Матю Маконъхи в „Истински детектив“. В „Най-доброто в мен“ Мишел изпълнява ролята на порасналата Аманда.

The Best Of Me
Ролята на Доусън е поверена на Джеймс Марсдън. Актьорската му кариера започва в сериала „Гувернантката“, но много скоро пробива на големия екран. Зрителите го познават от редица филми, като „27 рокли“, „Зуулендър“, „Брилянтин“, но най-запомнящото му се превъплъщение е в поредицата за „Х-Мен“ в ролята на Циклопа. Джеймс е участвал и в друга касова продукция по роман на Никълъс Спаркс – „Тетрадката“. Той обаче не е първият избор на продуцентите за главната роля в „Най-доброто в мен“. Първоначално образът на порасналия Доусън е бил предложен на Пол Уокър, но след трагичната му смърт преди началото на продукцията, екипът се спира на Джеймс Марсдън.

снимки: Forum Film Bulgaria

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...