Най-добрите смартфони за 2014 г.

Най-добрите смартфони за 2014 г. (част I)

21 ноември 2014

Какъв трябва да е един смартфон, за да можем да го наречем най-добрият? По тази тема има доста изписани мнения, но истината е, че това дали един смартфон е добър или не в голяма степен зависи не само от функциите му, но и и от това за какво точно ще го използвате. Така например, за някои потребители важна е големината на екрана, за други, камерата, за трети бързината на процесора. Ето защо сме ви подбрали седем модела от 2014 г., всеки отличаващ се с нещо, което го прави по-добър от останалите устройства!

Най-добрите смартфони за 2014 г.

 

 

Motorola Moto X2 (2014)
За новия Moto X2 можем да кажем, че притежава доста добри характеристики, които го правят добър както за хората, които търсят големина на екрана, така и за тези, които държат на камерата. Устройството разполага с 5.2-инчов дисплей, работи по-бързо от Android смартфоните с допълнителен интерфейс от производителя и има 13-мегапикселова камера.

iPhone 6 Plus
iPhone 6 Plus
Новият iPhone 6 Plus определено можем да наречем „Най-добрият камерафон“. Това е единственият смартфон, който поддържа оптична стабилизация на картината при снимане – функция, която ни е позната от компактните фотоапарати. В допълнение естествено устройството има голям 5.5-инчов екран и бърз процесор.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 определено е с „Най-добри функции“ на пазара в момента. Той има 16-мегапикселова камера с HDR в реално време, вграден сензор за пръстови отпечатъци, който работи с PayPal и изключително бърз процесор. В допълнение е водо и прахоустойчив.

(следва продължение)

текст: Елена Михайлова
снимки: Motorola/Apple/Samsung

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)