Най-добрите коледни реклами на Coca Cola (част I)

14 декември 2016

Coca Cola е една от най-противоречивите съвременни компании – безспорен световен лидер при производството и продажбата на безалкохолни напитки и едновременно най-обичаната и най-мразената марка. Компанията е обвинявана, че продуктите й са с изключително вредни и пристрастяващи съставки и са виновни за увеличаването на затлъстяването и диабета в световен мащаб, но въпреки това милиони хора продължават да ги консумират.

Не можем да отречем умението на марката да се ангажира със социално значими въпроси и вече години наред да използва една от най-успешните стратегии за промоция, а именно сплотяването на хората, семейството и даряването на щастие. Не можем да отречем и, че рекламите на Coca Cola от години са едни от най-добрите, интересните и завладяващите и дори понякога ни карат наистина да се замислим дали сме достатъчно добри с другите и дали даряваме достатъчно щастие.

За да ви заредим с още малко коледно настроение сме ви подготвили кратка класация с най-добрите празнични реклами на Coca Cola, защото някои хора казват, че пролетта идва когато видим първата лястовичка, а Коледа, когато видим първата коледна реклама на Coca Cola по телевизията.

И така, започваме с кратка компилация на „Празниците идват“ и Коледните камиони на Coca Cola.

Следват първите Коледни реклами на полярните мечки, които се превърнаха в истински символ на Coca Cola.

Със следващата реклама ще се върнем назад в 1958 г.

През 1970 г. целият свят пее в хармония с Coca Cola.

(следва продължение)

текст: Елена Михайлова
снимкa: pixgood.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)