Мъжете се влюбват само след секс

Мъжете се влюбват само след секс

15 май 2015

Учени откриха, че мъжете се влюбват само след секс. Как жените да не изглеждат прекалено достъпни и в същото време да не отблъскват с прекомерна хладнина? Това е въпросът, който повече съвременни жени си задават преди първа среща.

Според учените мъжете доказано се влюбват в една жена само след секс, но това не значи, че момичетата трябва да си лягат с нов мъж още на първото излизане. Специалистите обясниха и защо силният пол се опитва да инициира секс след първата романтична вечеря. Това се дължи на факта, че за тях мъжествеността и сексуалността са неразделни. Освен това в повечето случи господата приемат жените на първо място като сексуален обект, а първата им мисъл, когато водят хубава жена е как да спят с нея.

Някои жени смятат, че ако не се съгласят на секс веднага, мъжът повече няма да им се обади. Според психолозите това е най-честата грешка на нежния пол. „Въпросът е дали мъжът наистина се интересува от вас. Ако харесва не само външния ви вид, но и разговорите и компанията ви, той със сигурност ще се обади“, обясниха психолозите. /БГНЕС

снимка: svejo.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)