"Митове и легенди на българският преход" от доктор Желю Желев

„Митове и легенди на българският преход“ от доктор Желю Желев

14 октомври 2014

Президентът доктор Желю Желев е едно от най-неопетнените имена на българския преход и новата ни история. Политици и анализатори винаги с радост очакват неговите творби, защото са изпълнени със философията и усещанията на народа за промените у нас след 1989 година, но представени през призмата и историята на човека от висшата политика.

"Митове и легенди на българският преход" от доктор Желю Желев

Официално представяне на книгата на д-р Желю Желев „Митове и легенди за българския преход“  се състоя в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“  на 13 октомври.

DPP_15750

Събитието бе  организирано от издателство „СИЕЛА“. Въведение в представянето и модерация на дискусията направи писателят Димитър Бочев.

DPP_15756

„Митове и легенди за българския преход“ на доктор Желю Желев си поставя за цел една не много скромна задача – чрез дешифрирането на лъжите, илюзиите и заблудите да помогне за разкриването на големите истини за българския преход.

"Митове и легенди на българският преход" от доктор Желю Желев

Уповавайки се на огромен документален ресурс и лични впечатления, доктор Желю Желев рисува истинското лице на България като страна, която е стъпила на пътя към промяната и от нашето общество зависи дали ще продължи по него или ще се изгуби в морето от митове и лъжи. 
DPP_15755

Събитието уважиха колеги и преподаватели на Президента от академичните среди, столичният кмет Йорданка Фъндъкова, както и много приятели.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)