Мис Свят 2014 – Ролийн Строс от Южна Африка

15 декември 2014

Мис Южна Африка – Ролийн Строс, бе избрана днес за Мис Свят 2014 г. на конкурса за красота в Лондон. Конкурсът бе излъчван на живо в интернет пространството. 22-годишната брюнетка е студентка по медицина. Тя бе избрана измежду 121 хубавици от цял свят. Любителка на спорта и музиката, Ролийн бе фаворитка на букмейкърите. Строс получава короната на красотата след филипинката Мегън Йънг, която бе Мис Свят 2013.

Мис Свят 2014  - Ролийн Строс от Южна Африка

Мис Свят 2014 – Ролийн Строс от Южна Африка

„Южна Африка, това е за теб„, каза новата кралица на красотата в залата в конферентния център „Ексел Лъндън“ на брега на Темза, където протече конкурсът.

Подгласнички на победителката, съответно на второ и трето място са Мис Унгария – Едина Кулчар и Мис Съединени щати – Елизабет Сафрит.

rs_1024x759-141214102928-1024.Miss-World-Winners.jl.121414
Тазгодишният конкурс на красотата бе помрачен от убийството в Хондурас на претендентката за короната на Мис Свят – Мария Хосе Алварадо. Тя и сестра й бяха застреляни и телата им бяха намерени в деня, когато Мария трябваше да замине за Лондон за участие в конкурса.

Новата Мис Свят ще отиде скоро в Хондурас, за да участва в благотворително построяване на училище, което ще бъде наречено на мис Хондурас – Мария Алварадо и на сестра й София, посочва АФП.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)