Миро и Ивана ще пеят за моден император

Сподели:

Изпълнителен директор от централата на Giorgio Armani в Европа ще пристигне за 60-я рожден ден на модния император Магдален Димитров. В неговата резиденция в парка Кайлъка в Плевен ще акостират още 250 специално подбрани гости, измежду неговите международни партньори и приятели. Най-голямата звезда на днешното поколение Миро, ще бъде специален гост на юбилея на бизнесмена Магдален Димитров, притежател на марката Десизо Монни.

Освен Миро, към звездната сцена ще се присъедини и Ивана, обявена за мега звезда на поп фолка. Очаква се и Елвира Георгиева – близка приятелка на Димитров, също да се включи в програмата и да изпълни някой от незабравимите си хитове. Дрескодът, наложен от рожденика е златно и бяло, като по този начин ще са украсени  масите и ще е облечен обслужващият персонал.

За своята 60-годишнина Магдален Димитров е поканил свои партньори от модните централи на най-големите световни компании. Той работи успешно с имена от ранга на Келвин Клайн, Лагерфелд, Валентино, Бос и други, като техни представители винаги са уважавали събитията му давани по служебни или лични поводи. Водещ и организатор на събитието ще бъде Евгени Минчев.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...