Мирослав Илич откровено за кариерата, любовта и приятелите

27 юли 2016

Една балканска легенда в България

Легендата на сръбската музика Мирослав Илич съвсем наскоро бе специален гост на известния сръбски ресторант „Кафана Стефáнович“. Именно в прекрасната градина на ресторанта успяхме да се видим с любимия на много българи изпълнител и да поговорим с него за кариерата, семейството, любовта и приятелите.

След изключително приятелския разговор, певецът, който два пъти напълни „Арена Армеец“ на максимум, отново разчувста българските си фенове с прекрасния си глас и задушевни изпълнения в ресторант „Кафана Стефáнович“. Оркестър „Риста бенд“, с който Мирослав Илич обикаля света, направи енергично подгряващо шоу, а самият Мирослав бе в отлично настроение и с усмивка поздрави дамите с първата песен „Божанствена жено“. Изпълнителят на „Теби“ направи двучасов музикален маратон, с който забавлява десетките късметлии, които бяха успели да се сдобият с куверти за събитието.

Сред аудиторията се забелязваха Александър Стаматович – консула на Република Сърбия, Ирина Папазова – собственик на модна агенция „Интерсаунд“, майстор Миро, г-жа Станислава Бумбарова – бизнесдама и Гери Дончева – автор на детски книги и рап изпълнител. Много бизнесмени, архитекти и адвокати също бяха дошли от близко и далеч за да слушат божествения глас на Мирослав. Гостите се насладиха на традиционна сръбска кухня, която предлага ястия, приготвени по специални сръбски рецепти, с домашни продукти директно внесени от Сърбия.

„Кафана Стефáнович“ се менажира под шапката на верига ресторанти „Майстор Миро“ и „При Миро“, като следва утвърден ноу-хау за качество. На сцената на заведението са се изявявали сръбски изпълнители като Бобан Здравкович, звезди от „Пинк“, Гъмзата и други, а скоро се очаква да гостуват Неда Украден, Весна Змянац, Шабан Шаулич и Миле Китич. „Кафана“ залага на качествено забавление с оркестри на живо всеки петък и събота, а приятната градина може да нагости с вкусните си ястия над 200 посетители.

Мирослав Илич не скри радостта си от приятелската атмосфера и сподели, че се чувства сред свои хора като у дома си. След концерта звездата потегли за Сърбия, а оркестърът се грижеше за настроението на хората до малките часове на нощта. Равносметката от вечерта е много усмихнати лица и обещание за ново посещение на Мирослав Илич в „Кафана“.

оператор: Мартин Илков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)