Минимализъм в стил Blumarine

20 септември 2014

На 18 септември, в рамките на Седмицата на модата в Милано, колекция пролет-лято 2015 представи Анна Молинари, дизайнер и основател на популярната италианска марка Blumarine. ДНК на марката – новаторство и женственост накуп – получава ново въплъщение в колекция пролет-лято 2015.

Blumarine_spring_summer_2015_collection_Milan_Fashion_Week1

Заедно със своя характерен почерк, а именно: приказни, въздушни и женствени рокли със сложна кройка и изискана декорация, в рамките на шоуто бяха показани и доста минималистични модели – разбира се, доколкото това е възможно, когато говоримза анти-минимализма, характерен за Blumarine.

Blumarine - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Широкото използване на прозрачни материи, върху които се апликират декоративните елементи, които съвсем практично прикриват голите женски тела, както и относително семплите силуети – именно такъв минимализъм в духа на Молинари бе показан на подиума.

Blumarine - Runway - Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015

Рокли с ризи или тениски в горната си част и с много бродерия върху прозрачни материи в долната изглеждат семло, но не лаконично, изключително женствено и по никакъв начин не прекалено.

Blumarine_spring_summer_2015_collection_Milan_Fashion_Week5

Молинари е постигнала изключителен баланс между семплия вид и любовта към детайлите и красотата. Такова перфектно чувство за мярка заслужава изключително уважение.

Снимки: Blumarine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)