Мерил Стрийп и Джони Деп – по-приказни от всякога

01 август 2014

Disney студио вчера представиха първият официален трейлър на мюзикъла „Колкото по-далече в гората“ (Into the Woods). В новия филм, режисиран от Роб Маршал Джони Деп играе във формата на вълк, Мерил Стрийп в ролята на вещица, Ана Кендрик в образа на Пепеляшка, участват още Емили Блънт, Крис Пайн и други звезди.

Във видеото, различни музикални герои отправят пожелания за Коледа, последвани от зловещото предупреждение от страна на автора на разказа: „Тази Коледа бъдете внимателни с вашите желания.“

„Колкото по-далече в гората“ (Into the Woods) е адаптация по едноименния бродуейски мюзикъл. Лентата е своеобразен кинокомикс на приказките на Братя Грим. Филмът проследява съдбата на пекар и жена му (Джеймс Корден и Емили Блънт), омагьосани да нямат деца. Двамата се отправят в търсене на злата вещица- Мерил Стрийп, която ги е проклела.

20140801-woods0

Стрийп прави отново прекрасно превъплъщение, от което биха полазили тръпки по гърба и на най-закоравелия киноман. Дарили са я с наистина орлови нокти, а визията й ражда мигновена асоциация със Злата вещица от Запада, но познавайки способностите на извънземната актриса, сме твърдо-непреклонно убедени, че ролята просто ще й пасне като ръкавица, а тя ще я изпълни с живот и съдържание, колкото и приказно-незначителна да е.

20140801-woods

20140801-woods3

По време на пътешествието си главните герои срещат и други персонажи от класически детски приказки като Пепеляшка, Червената шапчица, Рапунцел и др.

20140801-woods1

20140801-woods2

Напомняме, че нюйоркската бродуей-премиера на творбата на Стивън Зондхайм по книгата на Джеймс Лапайн е през 1987 и оттогава мюзикълът почти не е слизал от сцена. На Лапайн бе възложено и превръщането на текста в сценарий.

20140801-woods4

Световната премиера на „Колкото по-далече в гората“ (Into the Woods)  е насрочена за 25 декември 2014.

Снимки: Кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)