Мерил Стрийп и Джони Деп – по-приказни от всякога

Сподели:

Disney студио вчера представиха първият официален трейлър на мюзикъла „Колкото по-далече в гората“ (Into the Woods). В новия филм, режисиран от Роб Маршал Джони Деп играе във формата на вълк, Мерил Стрийп в ролята на вещица, Ана Кендрик в образа на Пепеляшка, участват още Емили Блънт, Крис Пайн и други звезди.

Във видеото, различни музикални герои отправят пожелания за Коледа, последвани от зловещото предупреждение от страна на автора на разказа: „Тази Коледа бъдете внимателни с вашите желания.“

http://www.youtube.com/watch?v=7QEW3u-bEtY

„Колкото по-далече в гората“ (Into the Woods) е адаптация по едноименния бродуейски мюзикъл. Лентата е своеобразен кинокомикс на приказките на Братя Грим. Филмът проследява съдбата на пекар и жена му (Джеймс Корден и Емили Блънт), омагьосани да нямат деца. Двамата се отправят в търсене на злата вещица- Мерил Стрийп, която ги е проклела.

20140801-woods0

Стрийп прави отново прекрасно превъплъщение, от което биха полазили тръпки по гърба и на най-закоравелия киноман. Дарили са я с наистина орлови нокти, а визията й ражда мигновена асоциация със Злата вещица от Запада, но познавайки способностите на извънземната актриса, сме твърдо-непреклонно убедени, че ролята просто ще й пасне като ръкавица, а тя ще я изпълни с живот и съдържание, колкото и приказно-незначителна да е.

20140801-woods

20140801-woods3

По време на пътешествието си главните герои срещат и други персонажи от класически детски приказки като Пепеляшка, Червената шапчица, Рапунцел и др.

20140801-woods1

20140801-woods2

Напомняме, че нюйоркската бродуей-премиера на творбата на Стивън Зондхайм по книгата на Джеймс Лапайн е през 1987 и оттогава мюзикълът почти не е слизал от сцена. На Лапайн бе възложено и превръщането на текста в сценарий.

20140801-woods4

Световната премиера на „Колкото по-далече в гората“ (Into the Woods)  е насрочена за 25 декември 2014.

Снимки: Кадри от видеото

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...