Мачът „Левски“ – ЦСКА ще ограничи движението около стадион „Васил Левски“

25 октомври 2014

Дербито на А група между „Левски“ и ЦСКА от 16 часа ще доведе до традиционните ограничения в движението около националния стадион „Васил Левски“, съобщава dnevnik.bg.

От Столична община съобщиха, че се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8 часа до края на мача по алеите в Борисовата градина около стадиона.

От 14 до 18 часа няма да може да се спира и паркира на моста пред стадиона и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, от страната на парка при паметника на Съветската армия. От 15.00 часа до приключване на мача при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на автомобили в двете посоки, с изключение на автобусите по ул. „Гурко“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ (между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“) и бул. „Драган Цанков“ (между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К. Яворов“).

СДВР съобщи, че предприема всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите преди, по време и след срещата.

Необходимият брой служителите на реда ще бдят за сигурността както на територията на стадиона, така и в целия град. Специално внимание ще бъде насочено към спирките на градския транспорт и на местата, където се събират и съществува възможност да се засекат привържениците на двата тима.

Посетителите на мача ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора в нетрезво състояние или които носят забранени предмети (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки, в число и парфюми). Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация.

снимка: tv7.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)