Мария Илиева и Планет клуб – Св. Влас сътвориха незабравима нощ

Сподели:

Звездата на българската клубна музика Мария Илиева бе гост на Планет Клуб Свети Влас и компилацията модерна музика и прекрасно място сътвориха една незабравима нощ.

DPP_jpg0711

Мария Илиева пристигна в късния следобяд, но предпочете да релаксира в луксозния апартамент на хотел Адмирал на Марина Диневи, за да съхрани силите си за среднощното парти. И наистина успя, защото по-красива и енергична от всякога тя забавляваше гостите с усмивка и много настоение.

DPP_jpg0717

 

Почитателите на лукса и клубвата музика имат своето култово място на Българското Черноморие – Планет Клуб Свети Влас. Независимо, че заведението посреща своите гости от години, от самото откриване на Марина Диневи, клуба всяка година изненадва своите почитатели с нови интериорни решения, отлично обслужване и разнообразни вечери.

DPP_jpg0747

Планет Клуб е безспорно любимо място на модерни хора, които искат да прекарат летните си вечери сред интересна аудитория и съвременна музика, пред декора на морските вълни и среднощните светлини на лукса.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...