Марина Диневи – перлата на Българското черноморие

07 юли 2014

Световните летни дестинации изобилстват с красиви места за релакс, забавление и хубава лятна ваканция. Но когато това се случва и в България, ние трябва да се гордеем с подобна инвестиция и да поощрим това прекрасно място – МАРИНА ДИНЕВИ!

IMGP3104

 

Не е никак далеч времето, когато Свети Влас бе никому неизвестно място, малко крайморско селце, без нищо впечетляващо. Но развитието на строителна компания Диневи Груп промени всичко.

IMGP3094

Днес името на Свети Влас е нарицателно за нов, атрактивен и изпълнен с настроение и живот курорт. А неговата перла и събирателна точка е марината.

IMGP3135

В стройна редица тук са подредени чудесни места за забавление, ресторанти, бутици, плажове. Свежото настроение на Планет клуб, мелодиите на пиано бар Ноти, вкусната морска кухня на Глория мар, Ла Кубанита, Адмирал и другите ресторанти, атрактивните бутици, хотели, казино, яхти, цветове, настроение, атмосфера… Какво му трябва на човек?

IMGP3129

Насладете се на една незабравима ваканция!  И нека да поощрим българското!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Ето това е!Как едно малко селце се превърна в това разкошно място.Имаше природа,море и само липсваше желание и идея,но вече всичко е изпълнено.Все едно не си в България.Приказно!

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)