Малкият принц

22 юли 2014

Днес всички жители на Великобритания празнуват първия рожден ден на най-младия наследник на трона – принц Джордж. На 22 юли точно преди една година се роди първородният син на принц Уилям и херцогиня Катрин. По повод на това радостно събитие кралският двор публикува нови официални снимки на детето, заедно с не по-малко популярните си родители.

53cd9204d95fc_22n09george1

В допълнение към дългоочакваните фотоси монарсите поместиха на официалния си сайт изявление, в което изразиха своята благодарност към всички онези, които са ги подкрепяли през най- щастливата им година: „Във връзка с първия рожден ден на принц Джордж, имаме удоволствието да благодарим на всички, които са били с нас и са ни подкрепяли през изминалата година. Благодаря ви за топлите пожелания към Джордж и нашето семейство.“

BRITAIN-ROYALS-GEORGE-BIRTHDAY-MESSAGE-FAMILY

Запомнящите се снимки са направени по-рано този месец по време на посещение на семейството в Природонаучния музей в Лондон.

Prince George Of Cambridge First Birthday

Между другото, преди няколко дни, се появи още една снимка от фотосесията на нашите герои – на нея Джордж позира пред камерата, изправен на краката си, без помощта на възрастни, облечен в дънков гащеризон от Petit Bateau, синя риза с къси ръкави и сини кожени обувки на Early Days Alex Pre-Walker.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)