Магията на ROYAL CASTLE Design Hotel & SPA Elenite

17 юни 2014

Фантазията е едно вечно лято! Без граници, без лимити, без рамки! Най-яркото доказателство и материализация на тези сентенции е едно бижу, родено до морските вълни. Една перла, която спира дъха!

IMG_9592

РОЯЛ КАСЪЛ ХОТЕЛ & СПА ЕЛЕНИТЕ.

Времената се променят, но стремежът на ВИКТОРИЯ ГРУП към усъвършенстване на туристическия бизнес остава константа, непроменлива величина. Но това не е всичко. В това място е вложено толкова много сърце, такава висша креативност и отдаденост към детайла, че трудно могат да се намерят подобни образци за сравнение. Никак няма да е пресилено, дори ще е твърде уместно да се каже, че РОЯЛ КАСЪЛ ХОТЕЛ & СПА ЕЛЕНИТЕ е един от най-хубавите хотели в света. Разположен върху планински хълм той предлага прекрасна панорама към морския залив. Създаден с намерението да се превърне в приказно място за почивка през цялата година, дори и за най-изисканите вкусове, хотелът разполага с прекрасни просторни стаи, ексклузивни Country, Safari и Hollywood апартаменти, декорирани по най-висшите стандарти; просторен ресторант, шикозен италиански ресторант, Rotonda bar, Macanudo Cigar bar, Bar Fusion, Пиано бар, Английска градина…

IMG_9428

Не, не! Изброяването не помага. Всичко това трябва да се види и почувства! А за СПА зоната може да се каже само едно – полет на фантазията до безкрайността! Каквото и да се напише, ще бъде семпло. Чисто и просто трябва да се види и преживее! Ако имаш мечта – позволи ѝ да се сбъдне! И нека тя има вкус на морски вълни, златен пясък и лукс!

IMG_9535
Насладете се на красотата!

Web: http://royalcastle-bg.net/
e-mail: royalcastle@vghotel.net
за резервации: tel: +359 55 469 500

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар