Лято и слънчеви градини в Солун – Hyatt Regency

Сподели:

Лято 2014 ще се запомни в Гърция. Страната отбелязва най-високият си ръст в туризма от 35 години насам. Очарованието на гръцките острови, синята магия на гръзкото небе, приказните плажове, вкусна кухня, свободата на морето – това са само част от причините южната ни съседка да е сред най-предпочитаните световни дестинации.

IMGP4824
Много българи също избраха Гърция за лятната си ваканция. А полуостров Халкидики по традиция е най-предпочитан. Независимо, че в разгара на августовското слънце, най-харесвани са островите и млечните пясъци, има и едно място в Солун, което кипи от живот и събира почитателите на високия стандарт в обслужването – Hyatt Regency.

IMGP4813
Перфектният градски курорт е в близост до летището на Солун, до едно от най-големите казина в Европа и само на минути път от града и от първите плажове на Халкидики.

IMGP4844
Hyatt Regency разполага с прекрасни удобства, изцяло покриващи 5 звездния стандарт на хотела.Но това едва ли е изненада за престижната хотелска верига. Изненадата тук е приказната градина – невероятна зеленина, отлично поддържана и поднасяща неописуема свежест.

IMGP4850
Голямата градина на комплекса представя освен традиционните палми и средиземноморски борове и много различни растителни видове – дървета, цветя, храсти. Разходката в нея е истинска ботаническа експедиция. При това само на 300 километра от София. Едно истинско доволствие!

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...