Любомир Сергеев – една по-различна класа в световната фотография

30 април 2018

Той е най-известното българско име в световната фотография – парадоксално, защото всъщност е психолог по образование. Всъщност вероятно това му помага за невероятното усещане, което влага в работата си и което го прави толкова различен от всички останали – умението да вижда вътре в хората, които снима, изваждайки на показ всички „дяволи“ и „ангели“, скрити в душите им.

Любо Сергеев

Той е Любомир Сергеев –  основател и собственик на популярното Sergeev Studio, с над 20-годишен опит в рекламата и комерсиалната фотография не само у нас, но и по целия свят. Когато не е в България, е в Америка – Ню Йорк или някъде извън реалността.

Любо Сергеев

Снимка: Любомир Сергеев

Носител на редица отличия, сред които безспорно най-впечатляващата международна награда – Trierenberg Super Circuit , наричан още “Оскар” за фотография. Търсен е от водещи брандове в редица държави, не само в Европа и зад Океана, но дори и в Азия.

Любо Сергеев

Снимка: Любомир Сергеев

Говорейки си за световна класа, само ще споменем, че говорим и за световно заплащане, като без да уточняваме цифрите, говорим за хонорари в размер на хиляди евро за един-единствен проект.  Как се стига до такова ниво и какво е нужно, за да си сред най-успелите в професията си в света, разказва самият той в едно специално интервю пред In life TV!

Снимка: Любомир Сергеев

Снимка: Любомир Сергеев

Репортер: Калина Станева
Оператор: Иван Цвятков
Фотограф: Михаела Борисова
Постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)