Любов като на филм: Как един от най-богатите хора в света се ожени за българка

04 ноември 2018

Вероятно мнозина са чували за австралийския милиардер Клайв Палмър, който е собственик на популярната компания Blue Star Line. Той натрупва богатството си чрез минно дело и туризъм, а става известен след построяването на курорта и развлекателен парк на тема „динозаври“ – „Палмързаурус“ и навлизането в политиката.

Клайв Палмър и Ана Топалова

За Клайв обаче дотук, защото далеч по-интересен е фактът, че е женен за българка и то след история, достойна за филмиране на голям екран. През 1993 г. 18-годишната Анастасия заминава за Зеления континент, за да се омъжи за сънародника си, който живее там – Андрю Топалов.

Андрю я запознава с приятеля си Клайв и тъй като баща й нямало как да присъства на брачната церемония, до олтара я завежда именно Палмър. През 2006 година се случва нещастието – и съпругата на Клайв, и Андрю умират от рак и овдовявалата Анна започва да се грижи за децата му, като в утехата си постепенно стават по-близки.

Клайв Палмър и Ана Топалова

„Най-трудното ми решение беше да се омъжа отново. Вече осъзнавах, че обичам Клайв, но продължавах да нося стария си брачен пръстен и дори и самата мисъл ме караше да се чувствам като предателка. Сигурна бях, че и той се чувстваше по същия начин“, разкрива тя.

Клайв Палмър и Ана Топалова

Все пак през 2007 те се женят и скоро на бял свят се появява дъщеря им Мери, а малко по-късно и малката Люси. Дори и днес любовта им е по-силна от всякога, а 65-годишният Клайв Палмър вече е в списъка на „Форбс“ за най-богатите хора в света със състояние с над 6 милиарда долара.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)