Зукърбърг

Любовна история

14 ноември 2014

Днес Марк Зукърбърг и Присила Чан отбелязват годишнина от срещата си. По този повод, програмистът и предприемач в областта на интернет технологиите е приготвил изненада за съпругата си – романтично видео- признание в любов.

Клипът, съдържащ общи снимкии мили думи, отправени към любимата жена, Зукърбърг реши, разбира се да публикува в социалната мрежа Facebook, на която, всъщност, е създател.

„Точно преди 11 години, аз срещнах прекрасно момиче. Присила, благодаря ти, че ме държиш здраво стъпил на земята.  Благодаря ти и за това, че ме караш да вярвам в чудеса. Ние заедно растем и се развиваме.”, бе коментарът на бизнесмена към видеото.

Марк и Присила се срещат през 2003 г. По време на студентска сбирка в Харвардския университет. Но официално узаконяват връзката сипрез  2012-та година, след девет години заедно.

Тогава двойката организира празник в чест  на получаването от Присила на докторска степен в областта на медицината.  Поканените, сред които само роднини и близки приятели, дори не са наясно, че действително са поканени на сватба. Едва когато церемонията започна, те разбират истината.

Марк Зукърбърг и Присила Чан отбелязват годишнина от срещата си

Марк Зукърбърг и Присила Чан отбелязват годишнина от срещата си

Любовната история на нашите герои не винаги е била като в приказките: според вътрешна информация, те са се разделяли най-малко два пъти, но всеки път са разбирали, че не могат да живеят един без друг.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)