Лукс и автентичност - новата мода за празника

Лукс и автентичност – новата мода за празника

31 октомври 2014

След като ви представихме едни от най-интересните и ексцентрични костюми на звездите за Хелоуин, днес сме ви подготвили други интересни идеи за празника. Тези 5 костюма са изключително реалистични и без да преувеличаваме можем да ги наречем произведения на изкуството. Те са изключително точни реплики на оригиналите, а за изработката им са използвани първокачествени материали.

Лукс и автентичност - новата мода за празника

Ако сте сред любителите на сагата Междузвездни Войни, то този костюм е наистина чудесен избор. Уникалното при него е, че е изработен от оригиналните калъпи в студиото на Lucas, използвани при снимките на Междузвездни Войни. Освен автентичната реплика на маската и шлема на Вейдър, костюмът има дори модулатор за глас, който имитира дишането на Ситския лорд. Костюмът може да бъде ваш за $1100 от Star Costumes.

Elvis Presley

Несъмнено това е точният костюм за всички фенове на рока и Елвис Пресли. Той е специално копие на костюма на Краля на Рока, който той носи в изпълнението си Aloha From Hawaii. Цената на ризата, колана и панталоните е $1600, а перелината може да закупите за $600. Повече за костюма може да научите на Luxury Costumes.

Sleeping Beauty

На пазара има много костюми от филмите на Дисни, но качествените са истинска рядкост. От BBeauty Designs обаче предлагат този уникален костюм на Спящата Красавица, който се прави по поръчка с мерки на клиентката от първокачествена коприна и кадифе. Цената му е $900 от Bbeauty79.

Лукс и автентичност - новата мода за празника

Представяме ви и още една алтернатива за Хелоуин по темата за Междузвездни Войни. Ако предпочитате вместо Ситски лорд да бъдете войник, Chicago Costumes предлагат уникална реплика на облеклото на имперските пехотинци за $1000.

The Kyoto Costume Institute

А ако някога сте искали да се почувствате като истинска кралица – за Хелоуин може да изберете някой от костюмите на Rachel Kerby Couture. Марката прави точни реплики на рокли, които са били носени в кралските дворове през 1775 г. Оригиналите са поместени в книгата на Института за Костюми Киото – Модата: История от 18-ти и 19-ти век. Цената на костюма на снимката е $4186.

текст: Елена Михайлова
снимки: Star Costumes/ Luxury Costumes/ Topher Adam/ Chicago Costumes/ Nina Pak

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)