„Лолитата“ Стейси Мартин лице на Miu Miu

01 юли 2014

Последният път, когато видяхме 23-годишната Стейси Мартин бе в ролята на обсебената от секс „Лолита“ в противоречивия филм на Ларс фон Триер „Нимфоманката“. Филмът, колкото порицаван, толкова и обичан от критиците, беше първата й голяма изява в киното и със сигурност откри за големите брандове красивата актриса. В целия, почти шестчасов епос, едва ли някой е помислил за мода… Днес, обаче, можем да видим първите модни превъплъщения на Стейси Мартин. Красавицата е новото рекламно лице на двете марки на Миучиа Прада. Първите фотоси на актрисата за новата рекламна кампания на есенно-зимната колекция на Miu Miu са вече готови.

big

Явно е, че кампанията е вдъхновена от 60-те години на киното и „фабриката“ на Andy Warhol и напълно контрастира с посланията от ревюто, проведено в последния ден на Парижката седмица на модата.

Miu-Miu-Fall-Winter-2014-Adv.-Campaign_03-784x523

За разлика от определено спортната визия, демонстрирана на подиума през март, черно-белите снимки на Стейси, дело на Стивън Мейзел, показват едно модерно момиче в стила на Уорхол. Прибягванетодо черно-бялата фотография позволи на фотографа да направи дълбоко кинематографични кадри, като с помощта на светлинните акценти и играта на контрастите допълнително подчерта специфичната красотата на модела.

stacy-martin-steven-meisel-miu-miu-2014-2015-3

Резултатът е повече от великолепен.

снимки: Steven Meisel за Miu Miu

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)