Неуморният кулинарен спец се справи с огромно количество паста вчера в центъра на Слънчев бряг. В уютния Bar&Dinner La Piazza италианецът готви пред очите на фенове и туристи 12 килограма фузили, спагети, талятели и други видове паста, 4 часа, без да спира.
Чаровникът бе гост на атрактивното заведение, за да демонстрира на живо как се приготвя италианския специалитет по оригинална рецепта. Основна атракция бе възможността всеки сам да даде идея за съчетание на определен вид паста с даден сос и така самостоятелно да си направи своето италианско ястие чрез ръцете на Лео.
В продължение на няколко часа се извиваха опашки пред кулинарния кът. Всеки имаше възможността да опита прясна паста, а именно – направена в същия ден, а сосовете съдържаха класически съставки, като гъби, пармезан, чери домати, рукола и босилек.