Леонардо ди Каприо: Грета е сред лидерите на нашето време

01 декември 2019

Леонардо ди Каприо със сигурност е холивудската звезда с най-сериозни амбиции по отношение запазване околната среда и спасяване на планетата. Актьорът редовно дарява милиони долари хонорари в опит да спомага екологията и вероятно заради това не е особено изненадващо, че наскоро се срещна с именитата си колежка Грета Тунберг.

Двамата обсъдиха общите си усилия в битката с климатичните промени, а след това Лео качи обща снимка в профила си, наричайки 16-годишната активистка „лидер на нашето време“.

Леонардо ди Каприо и Грета Тунберг

„Има само няколко случая в човешката история, когато нечии гласове се разпростират в толкова ключови моменти и по толкова трансформиращи начини. Грета Тунберг се превърна в един от лидерите на нашето време. Историята ще ни оцени за всичко онова, което правим днес, за да гарантираме, че бъдещите поколения ще могат да се наслаждават на същата обитаема планета, която ние видимо приемаме за даденост.

Надявам се, че посланието на Грета ще послужи като събуждане на световните лидери, които ще осъзнаят, че вече няма време за бездействие“, написа той.

Звездата добави, че за него е било чест да се запознае с нея, като тя, заедно с всички останали активисти по света, са го накарали да запази надежда за онова, което в крайна сметка крие бъдещето.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)