Лекар от ЮАР предложи брак на Луна в ефир

11 декември 2017

Български лекар, практикуващ в ЮАР, се обясни в любов на Луна в ефира на предаването „На кафе“. Д-р Илия Еврев усетил телепатична връзка с риалити звездата, пише dir.bg.

„Смятам, че повечето мъже се страхуват от теб и не могат да разберат, и не могат да влязат в словесни битки с теб, поради това, че нямат ценза и интелекта да говорят с жени като теб“, започна обяснението си д-р Еврев, който живее в ЮАР от 30 години.

Той се свързал с предаването, докато Луна все още била в къщата. Лекарят обясни, че усетил телепатична връзка с певицата.

„Тези чувства към теб са напълно искрени и рядко се намира жена, която да може да ме заинтригува с нещо, затова може би ще бъде хубаво да почнеш да пееш: „Бягайте, крачета, към Кейптаун“, призова д-р Еврев екранната си любимка.

„Много бих искал, ако може да ми дадеш някакъв шанс, да се видим с теб, да се погледнем“, предложи лекарят от хиляди километри.

Д-р Еврев сподели, че не е обвързан и продължи с анонсите си към Луна:

„Аз много вярвах, че ще спечелиш, но може би, като не си спечелила Big Brother, печелиш мен. Луната печели Слънцето. Какво по-хубаво от това? Ела при мен!“

„Надявам се, че ще протегнеш ръка на един истински мъж, а няма да се видиш между глупци неразбрани, както е казал поетът. Целувки, Лунче, обичам те. Чакам те!“, завърши видео посланието си лекарят.

Луна сподели с Гала, че много се е трогнала:

„Благодаря за прекрасната изненада, гответе се за сватба. Може да го поканите и да направим срещата тук, пред свидетели.“

снимка: youtube.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)