Легендарните модни фотографи

20 август 2014

Септемврийският брой на списание Interview отдава почит на легендарните фотографи на нашето време.

20142008-interview-2

Редакторите поканиха няколко майстори на фотографията, чиито образи неведнъж са украсявали корицата на популярното списание: в проекта се включиха- Патрик Де Маршелие, Питър Линдберг, Стивън Клайн, Мерт Алас и Маркус Пигот, Крейг  МакДин и Майкъл Янсон.

Всеки един от тях е бил помолен да се срещне отново на снимачната площадка с някоя от своите музи и да създаде стилни нови снимки специално за този проект.

20142008-interview-5

„Беше изключително динамично време – все едно работихме едновременно за шест различни броя. Хубавото беше, че нямахме никакви ограничения. Пътувахме много – снимахме в Швеция, Лондон, Париж, Ню Йорк и Ибиса.”, сподели наскоро главният редактор Кейт Полък.

20142008-interview-3

Интересното е, че в новия брой ще влязат не само прескрасните снимки с най- добрите модели и актриси, включително Кийра Найтли, Леа Сейду, Никол Кидман и други, а също така и интервюта с фотографите, взети лично от музите им.

20142008-interview-6

Единствено Наоми Кембъл, която също се появява в проекта, бе заменена от Рикардо Тиши  в ролята на интервюиращ, което, разбира се, също е много интересно.

Очакваме с нетърпение, както историите на фотографите, така и снимките на техните музи.

Снимки: Interview

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)