Лана дел Рей откровено за Fashion Magazine

15 август 2014

Лана дел Рей стана героиня на септемврийския брой на Fashion Magazine и разказа за списанието подробности относно раздялата си с Бари Джеймс О’Нийл, отношението й към критиката, плановете си за бъдещето и модното преобразяване. Фотосесията за гланца се проведе в Торонто, а неин автор е Крис Никълс. 28-годишната певица описа 3-годишната си връзка с О’Нийл като „бурна“:

„Отношенията ни бяха изключително сложни. Аз съм определено мрачна личност, а в този смисъл той дори ме превъзхождаше. Опитахме се да постигнем постоянството и нормалност в рамките на динамиката на отношенията ни. Но това беше невъзможно. И двамата сме странни по някакъв начин… Преминахме през много изпитания заедно. Песента ми Shades of Cool е написана въз основа на всичко това.”

А какво да кажем за плановете? „Бих искал да се запозная с някой, с когото да споделя живота се и за който да се омъжа. Бих искала да имам деца. Надявам се, те да не бъдат толкова непослушни, колкото съм аз.”

Лана има положително отношение към критика: „Истинската критика носи свобода, защото определено те кара да бъдеш себе си. Няма друг начин.”

Според Дел Рей стилът й на обличане изключително много се е променил: „Наред с музиката и стилът ми претърпя еволюция. Днес обичам да излизам на сцената в любимите си дънкови шорти, дълга ленена риза и чифт златни гривни. Това е толкова освобождаващо. Когато за първи път се появих на сцената преди четири години, аз чувствах, че трябва да бъда с рокля и да бъда представителна в известен смисъл.”

За корицата Лана позира в кобалтова перелина със златни бродерии на Blumarine.

20141408-lana

Лана дел Рей откровено за Fashion Magazine

Снимки: Fashion Magazine

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)