Кличко

Къщата на Хейдън Панетиър и Владимир Кличко се продава

15 август 2018

Изглежда актрисата Хейдън Панетиър приключва с безгрижните дни в провинцията. Тя и бившият ѝ годеник боксьорът Владимир Кличко продават дома си в Нашвил, Тенеси. Новината идва скоро, след като в публичното пространство се заговори за раздяла между миньончето и руския великан. 

кличко

Къщата разполага с 4 спални и 5 бани. Продава се за наистина скромна сума от 1,65 милиона долара. Къщата е купена през 2013 година за 1 милион, пише Trulia blogs. 

Имотът се намира в квартала Грийн Хилс, сгушен в много зеленина. До него се стига по частна алея, водеща до масивна порта.

dcaf9016a762097b78dc6930d2e0b1fc

Къщата е нова, построена е през 2012 година и заема около 458 квадратни метра. Проектирана е по начин, който да съчетава модерната технология със скромността на провинциалното очарование. 

Спалните са много просторни. Прозорците са големи, а таваните високи, така че в помещенията да влиза достатъчно светлина. Кухнята разполага с огромен плот в центъра, който е подходящ както за удобно готвене, така и за похапване на бара. 

32e7210fce6f2b5b3a1d6708d33140fb

Осветлението и цялата електрическа инсталация на къщата е с външен достъп. „Умната къща“ се контролира чрез специално мобилно приложение.

Източник: az-jenata.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)