„Кухня в рая“ – епизод 2, сезон 2: Рибната борса

17 февруари 2017

Във втори епизод от новия сезон на любимото ви и неповторимо кулинарно шоу в родния ефир „Кухня в рая“, ще ви заведем на едно изключително любопитно местенце – единственото по рода си предприятие за преработка на сьомга и всякакви други видове риба у нас – Alexfish.

TON_2096

Както вероятно вече сте се досетили, именно оттук, нашите любезни домакини и приятели от най-добрия средиземноморски ресторант в България „Porto Maltese“ се сдобиват с всички деликатеси, които предлагат на клиентите си. AlexFish е основана през 1991 г. като частна семейна компания, специализирана в продажбата на морски продукти. Дейността й през 90-те години е била свързана само с такъв тип дребна търговия. Постепенно се инвестира в голяма складова база и по-голям асортимент на продажба.

TON_2099

През 2013 г. отваря своя производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва сьомга за направата основно на филета от сурова и пушена сьомга и други морски продукти. От тогава компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят.  Но да се върнем към самия процес, за който ще разберете повече и от новия епизод на „Кухня в рая“.

TON_2109

„Кухня в рая“ е продукт на уникалното сътрудничество на Лайфстайл телевизията на България – In Life TV с най-добрия средиземноморски ресторант у нас – Porto Maltese Paradise center и най-добрият МОЛ в България – Paradise Center.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)