Кубрат Пулев: Готов съм!

14 ноември 2014

Интригата вдига своя градус! Екипите и на двамата вече са в Хамбург и „перченето“ тече с пълна сила!

Позволяваме си едно лично мнение още в началото: Пулев вече е победител! Самият факт, че безспорният Кличко прие мач с него си е победа! Кой и кога си е представял, че наш боксьо ще се опълчи на огромния Кличко? Освен това победата има много измерения и ние, българите, вече я притежаваме! В еуфорията и очакването, в тръпката, в обединението на доброто и лошото, което само спорта може да направи, в идеята, че можем, че сме нация на таланти! Да, победата е в нашите ръце!

Знаете ли колко много българи ще има в залата? Многооо! От Германия се стичат редица наши съграждани, за да гледат мача, самолетите по редовните линии за Хамбург са препълнени с българи за срещата, а и в събота сутринта ще излетят няколко чартъра от летище София за Хамбург, за да подкрепят Кубрат Пулев. Особено интересен ще е един от тях – ВИП чартъра с родни звезди и знаменитости, които също ще са в залата. Кои точно ще летят в този полет – ще разберете от In Life! Всички до един вече са оборудвани с българските знамена и с настроение. Какъвто и да е резултата от двубоя.

Екип на IN LIFE  също ще присъства на мача и с удоволствие ще отрази за вас любопитни подробности от треската и от самата среща.

Кличко прави, каквото си поиска” и „Пулев се оправдава” бяха репликите, които си размениха Кобрата и

„Чувствам се отлично и готов. С Божията помощ и българите зад мен се надявам да успея”, каза Кубрат. „Надявам се да го нокаутирам с всякакви ръкавици”, така най-добрият ни боксьор коментира поредния номер от страна на Кличко – предоставените му в последния момент боксови ръкавици са с марка Кличко и са произведени специално за украинеца. За Пулев обаче те са нестандартни и ръцете му трудно влизат в тях.

„Ръкавицата е най-важното нещо в бокса. Все едно във Формула 1 да не видиш гумите и да не знаеш с какви гуми караш”, изтъкна Кобрата. „Това не е номер към мен. Това е за негово удобство. Той си е направил тези четири колана, като негов монопол ги държи и прави, каквото си иска. Не дава допинг контрол, може така да се напомпа, че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба. И това не е възможно, а сигурно”, заяви пред Нова българинът.

Кличко не остана длъжен. „Няма да коментирам това, което Пулев каза, защото го използва като оправдание. Все нещо не е наред – въпросите за допинга, неявяването му на пресконференцията и проблемите с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки това аз уважавам Кубрат Пулев и смятам, че той заслужава да е тук”, заяви Владимир Кличко пред медията и добави: „Искам да отбележа, че той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно”.

Да, ние сме пристрастени към Кубрат и затова ще отбележим, че отлагането на мача от 6 септември си бе абсолютна стратегия за Кличко! Поради опасения от лоши допинг проби, игра на нерви, страх от върховата форма на Кубрат в този момент…или поради всичките тези причини, взети заедно?
Факт е, че психологически Кличко води в момента, но е факт и огромната амбиция и подкрепа, която българския боец ще има! От всички нас!
Браво Кубрат! Гордеем се с теб! Действай!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)