Кубинската звезда Долорес свива пури в LA CUBANITA

23 октомври 2014

Световноизвестният торседор Херардо Перес, който е втори в престижната класация TО P 25 на Cigar Aficionado през 2013 г., бе специален гост на първото за сезона Пура-парти  Ла Кубанита.
DPP_0358
Той направи уникална демонстрация за свиване на пури с различни аромати, а кубинската звезда Долорес припомни също традиционния латино-занаят, който владее от дете.
DPP_0351 DPP_0355
Перес е директор на производството, а по-късно се издига до мастър блендър като работи рамо до рамо със собственика на Табакалера Ла Палма Хочи Бланко. В последните четири години неговият труд се увенчава със заслуженият успех и получава награди за блендовете, които създава.
DPP_0364
Шоуто, което е провокирано тематично в стила на Фидел Кастро, е със специалното участие на Айвън – продуцент на легендарните MAXIMUS. 
DPP_0377
През новия сезон LA CUBANITA посреща гостите си с аткрактивна програма – Алфредо Торес ще покаже талант не само като латино изпълнител, но ще демонстрира и ефектни изпълнения в различни денс стилове. 
DPP_0369
Публиката отново ще пе е и танцува с българските Джипси Кингс – банда Дел Падре. Продуцентът на MAXIMUS – Иван Иванов-Айвън и хореографът Начо Паскал имат специално изненада за редовните клиенти – лайфът на Дел Падре ще бъде в комбинация със страстно фламенко шоу.
DPP_0389
Гостите ще могат да усвоят горещите стъпки на латинотанците със SALSA TEACHERS – утвърденият бранд за латино парти на хореографа и танцьор Коста. 
DPP_0407
Голямата премиера на сезона ще бъде дебютното Резидент шоу на Ла Кубанита – продуцирано от NEW MAX musical&dance Асademy. Екип от певци и танцьори с водещ, които имат тематичен репертоар върху култови латино хитове на Джей Ло, Шакира, Рики Мартин, Енрике Иглесиас.
DPP_0410
LA CUBANITA – свежото място на София!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)