Кончита скоро в Крейзи Хорс

26 септември 2014

Кончита Вурст,  завладя  френските артистични среди. Първо заплени Жан-Пол Готие, който бе специален гост на Life Ball във Виена преди месеци и подкрепи Кончита, наричайки я „Посланик на различието“ . После Карл Лагерфелд.

Кончита скоро в Крейзи Хорс

А сега е ред и на кабаретните среди в Париж. Австрийската сензация ще пее в Крейзи Хорс от 9 до 15 ноември. В интервю, дадено за френската преса Кончита казва: „Париж е столицата на любовта и блясъка.

Тук има всичко от което имам нужда. За мен това е магическо. Крейзи Хорс е познат в целия свят със своите артистични и женствени представления. Това е едно прекрасно място, където всичко се върти около определението за чувственост, любов и изкуство. За мен това даже се отделя от идеята за сексуалност.“

Кончита

Той ще пее на митичната сцена на кабарето и задължително ще изпълни песента Rise like a Rhoenix, с която спечели Евровизия и взриви световните медии и социални групи. В представлението Кончита ще бъде звездата и ще представи и други песни, които ще са част от първият албум, предвиден за издаване в края на годината.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)