Коледното аристократично парти на ABLE

Коледното аристократично парти на ABLE

17 декември 2014

Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) е активна общност от предприемчиви млади хора, които допринасят за развитието на средата около себе си независимо къде се намират.

Началото на това младежко обединение е поставено по време на участието на група ентусиасти в програмата “Младите лидери на България” (BYLP). Именно тогава те решават да основат неправителствена организация, която да послужи като платформа за идеи им.

Днес, ABLE има над двеста члена, които идват от различни образователни сфери като предриемачество, икономика, право, технологии, архитектура и други.

Мисията, която ги води напред е: да развиват активно гражданско общество, да вдъхновяват лидерство и да разпространяват предприемаческата култура в България.

Коледното аристократично парти на ABLE

DPP_3680

Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) отбеляза вчера в Court House Club началото на празниците с Коледно Аристократично Парти, като предизвика всеки да разтълкува темата по свой уникален начин, да развихри въображението си и да покаже аристократа в себе си! Съмишлениците споделиха няколко незабравими часа, пълни с празнично настроение, награди, смях и изненади.

DPP_3775

DPP_3764
Със специална празнична програма, усмихнати лица и приятна музика премина събитието! Най-смелите кавалер и дама бяха удостоени с наградата „Аристократ на годината“.

А защо коледното парти премина под мотото „Аристократично“? През последната година Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) показаха, че не е необходимо да носиш „синя кръв“, за да си успешен в България и в нашия регион. Показаха, че всеки може да е благородник и да допринася за добра кауза!

DPP_3655

DPP_3656

Поздравяваме ги!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)