Коледни украси

Коледни украси

21 ноември 2014

Украсихте ли дома си за Коледа? А елхата готова ли е? Не? О, Европа вече го направи и особено Австрия и Бавария, където коледните дни са най-красиви и сантиментални.  

Коледни украси

Всеки от нас помни детските си години, когато коледните играчки блестяха в очите ни, когато нетърпеливо очаквахме бащите ни да донесат елхата в къщи и да почнем трескаво да я украсяваме. Каква еуфория беше само… Спомнете си за тези мигове, защото сега децата ни тръпнат от същите чувства! Красиво е! Нека направим коледната украса у дома ритуално!

new 319

Както всяка година, така и тази, има модерна вълна в коледните играчки, в цветовете им, в стила на декорацията. В споменатите райони на Европа и не само в тях, тази година тържествува бялото и декорацията в стил „Снежната кралица“. 

new 315

Украсите в скрежно бяло, наподобяващи искрящ сняг са най-актуални този сезон. При това не са миксирани с втори цвят – само бяло!

new 337

 Всичко в бяло, бляскаво бяло, брокатени бели отблясъци, бели играчки, бели гирлянди. А модерните светлини са Led бели и студени.

new 365

Тази нова вълна е определено удобна, защото е подходяща за всеки интериор.

new 352

Втората модерна тенденция при коледните украси тази година е т.нар. „Еко декорация“ – играчки, гирлянди и декори от дърво, слама, ръчно плетени червени играчки, натурално зелени клонки, стръкове от калина.

new 362

При тази линия използваните цветове са четири – бяло, червено, кафяво и зелено. В употреба са всякакви натурални продукти, дървени фигурки и плетени мотиви. А дребните червени плодове на дървото калина са прекрасен завършек на нежната натурална декорация.

new 347

Която и тенденция да изберете, както и да украсите елхата си – направете го с любов, включете цялото семейство в тази прекрасна мисия и позволете на очите да блестят, а усмивката да не слиза от лицата ви!
Коледа идва! 

new 349

кадрите са направени на Christmas Market  Rathaus, Виена  

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)