Кога сексът продава?! Най-откровените реклами в света (18+) – част II

05 май 2015

Е, в доста от случаите те предизвикват и явна полемика сред защитниците на феминизма заради поднасянето на женското тяло като евтин продукт, но както се казва, понякога „целта оправдава средствата“. Точно такъв тип реклами ще ви покажем в продължението ни по темата, а до каква степен те влизат в графата „добър вкус“, всеки може да прецени сам за себе си.

Nikon Coolpix S60 – слоганът на рекламата (на горната снимка) е „мечта за всеки воайор“, отразена върху възможността на новия модел фотоапарати на Nikon да достигне 12-кратно засичане на лица върху снимката. Дали ще попаднете в кадър в точно такава гледка при съседите в отсрещния блок е съвсем друг въпрос.

protivraknagyrdata

Кампания против рак на гърдата – макар и твърде откровена, това е една от малкото реклами, които не са свързани със сексуален подтекст. „Сигурна ли си, че обръщаш внимание на правилните неща?“ подтиква към ранна и редовна профилактика на рака на гърдата.

reklama_grafichnoizkustvo

Биенале за графични изкуства – една от най-успешните реклами на Балканския полуостров рекламира биенале за графични изкуства в Словения.

reklama_ranici

Бюджетни раници – реклама на различни видове бюджетни раници, за която (признаваме си), е една от най-безумните и лишени от смисъл, на които някога сме попадали.

shower gel-axe

Душ гел Аxe – една от типичните кампании на Axe, този път за душ гел Lynx. Надписът гласи „Мръсна съм. Измий ме“, което отново е игра на асоциации.

wonderbrabroken

Сутиен Wonderba – рекламата е на повдигащите сутиени на Wonderbra и честно казано, едва ли се нуждае от особени коментари.

xxx-adult-domain-movers

Еротичен домейн – смяната на онлайн адреса явно води до доста нестандартни рекламни кампании. Не можем да отречем, че тази поне изглежда забавна.

Aqua_Glide

Лубрикант Gleitgel – финално, най-откровената и дори перверзна реклама е на немският лубрикант на водна основа Gleitgel.

текст: Митко Попов
снимки: Pinterest.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@inlife.bg to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.