Когато лятото идва с 56 градуса…

Сподели:

Какво правят много, много богатите личности от арабските емирства, когато в тяхната държава лятото тържествува с температура над 50 градуса? Днес термометрите удариха 56 градуса… Какво да се прави – богатите на петрол земи имат и своите неудобства.

Тези, които не са се понесли по вълните на Средиземно море на огромните си яхти,  отиват в Лондон. От няколко години и най-вече откакто митичния магазин Харолдс е арабско притежание, през лятото те се пренасят в английската столица. И понеже арабските богаташи „изобщо не обичат” да показват богатството си –  те често разхождат скандално скъпите си коли из улиците на Лондон. Любимите зони са най-вече в Knightbridge London и пред Dorchester Palace.  По правило можете да познаете тези коли освен по лукса и по цвета – почти винаги са бели. Е, може да направи изключение някое червено Ферари или оранжево Ламборгини… В името на истината, трябва да отбележим, че тези коли са доставени до Лондон със самолет, тъй като няма как да дойдат от пустинята до британската столица по друг начин.

CSD1 243

Този спектакъл е истинско удоволствие за любителите на хубавите коли. Кога иначе ще видят такъв изключителен автопарад по улиците на Лондон? И колкото е по-екстравагантна колата, толкова повече привлича внимание. Увеличава се броят на фотографите и блогърите, които ходят на тези места на лов за кадри и клюки. Само за едни хора това не е удоволствие – за жителите на тези квартали, на които форсирането на скорости и демонстративното бръмчене малко им писва. Все пак те са си вкъщи.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...