Кличко засили охраната си

Сподели:

„Досега беше смешно, но сега престава да бъде такова“, каза Бернд Бенте, мениджър на Владимир Кличко, цитиран от руски боксов сайт.  Защо са тези думи? Защото наскоро имало инцидент с американския професионален боксьор Шанън Бригс.  Бригс вече няколко месеца се опитва да провокира Владимир Кличко, за да се съгласи световният шампион на мач с него. Неотдавна американецът нахлу в ресторант, в кйто се намираше Владимир, и започна да го провокира

Отборът на украинеца реши да осигури на Владимир допълнителна охрана в лицето на професионалиста Джордж С., който бе негова охрана по време на подготовката му за мача с Дейвид Хей през 2011 година.

Следващият мач на Владимир Кличко е срещу Кубрат Пулев на 6 септември в Хамбург и класата на нашия играч е видна от сега. Екипът на Кубрат Пулев и самият той са отдадени на подготовка, вместо на дребни провокации. Стотици българи се очаква да бъдат в Хамбург за срещата и да подкрепят нашата звезда.

Екипът  на In Life  ще отрази директно от Хамбург уникалния мач и ще  подкрепи българина! Очаквайте пълни подробности както тук, така и на страницата ни.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...