Класации In LIFE TV: Лайфстайл и мода 2017

29 декември 2017

Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите… Светлини. Декември, обаче, е и равносметки, разплащаме се с 365 дни.
Обективната равносметката обикновено изглежда така: листът, разделен на две колoнки – положителни и отрицателни случвания и пропускания. Но тъй като In life e позитивната медия и тъй като след Коледа и най-заклетите песимисти стават една идея по-обнадеждени за бъдещето, не защото има причина, ами заради магията във въздуха – днес ми се иска да ви покажа моментите, които направиха годината ми в In Life наистина запомняща се и интересна.

„В обектива“ ни за пореден път попаднаха, всички онези моменти, които правят живота ни по-цветен и вълнуващ.
А едва ли има по-ярко, забавно, незабравимо и лудо събитие от Life Ball 2017, което имах честта и удоволствието да отразя от Виена. Именно заради това поставям “празника на живота” на първо място.

Толерантност, свобода, надежда, оптимизъм, приемане, равнопоставеност, вик срещу дискриминацията, смелост, подкрепа… това са малка част от думите, които описват идеите и символите, около които се обединиха звезди като Дийн и Дан Кейтън, Нейтън Трент, Кристиан Керн, канцлер на Австрия, Михаил Хойпл- кмет на Виена, д-р Памела Ренди Вагнер – Министър на здравеопазването на Австрия, водещите на вечерта Верена Шайтц и Кончита Вурст. С повечето от тях имахме удоволствието да си поговорим.
И всички, всички те – от drag-queens, през артисти, певици и модели до министри призоваха за обединение, за любов и толерантност.


Именно за обединение и толерантност ми се иска да призова и аз. Нека 2018-та бъде мирна и щастлива.

Тази година успях да поговоря искрено и лично за живота, любовта, трудностите и предизвикателствата с нежната балерина с желязна воля и безграничен талант Светлана Захарова

Върнах се в младостта си чрез музиката на Боби Кимбъл – оригиналният вокалист на легендарната група TOTO

И почерпих от енергията на детето-чудо на съвременната клубна сцена- Алън Уолкър, считан за един от най-влиятелните артисти в индустрията и автор на епичен хит като Faded.

По традиция се опитах да ви разходя из прекрасния и цветен свят на модата
Казват, че модата е огледало. А ние, от In Life, обичаме да се оглеждамe в това огледало и през изминалата година имахме много възможности да правим това. Сред акцентите в нашето модно огледало мога да поставя:
Второто издание на “Балканска седмица на модата”, на което отново бяхме медиен партньор.

Balkan Fashion Week определeно ще остане в историята не само на България, а и в световен мащаб, защото това бе първата седмица на модата в световната история, която се проведе в кино студио. За една седмица Nu Boyana Film Studios се превърна в най-големия Моден град в Източна Европа и събра артисти от цял свят в София, непозната до момента модна дестинация. Темата, под която тази година се обединиха дизайнери, медии и байери от цял свят бе: „Модата среща киното!“.

Не мога да пропусна и традиционно силните ревюта на София Борисова,

на гранд- дамата на българската мода- Евгения Живкова

Както и прекрасния brain-storming на тема мода за мъже, който заформяме всеки път, като се видим с Maestro di Eleganza- Алберто Веделаго.

Декември, освен равносметка е и обещания– аз ви обещавам да продължавам да ви показвам най-интересното от света на модата и лайфстайла у нас и по света.

С уважение, любов и пожелания за успешна Нова година,

Пепа Попова
редактор лайфстайл и мода

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)