Кланът „Зайцев“ откри Седмицата на модата в Москва

23 октомври 2014

В Москва, в изложбената зала „Manezh“,  започна Седмицата на модата Mercedes-Benz Fashion Week, която ще продължи до 26 октомври и ще представи вижданията на руските дизайнери за сезон пролет-лято 2015г.  Традиционно, легендарният Слава Зайцев  откри седмицата на модата в руската столица с шоу, чийто основна идея перфектно отразяваше и името на колекцията – „От миналото към бъдещето..“: тук стилът на дизайнера бе хармонично съчетан със съвременните тенденции в модата.

ONX_0872

ONX_1195

След бляскавото ревю на руската легенда, колекции представиха още двама изявени дизайнери от клана Зайцев, а именно: синът  Егор Зайцев представи колекцията си  iVANOVO ,

20141023-ee-1

а внучката Маруся Зайцева, която дебютира на MBFWR през 2012 г., показа своите „щастливи” тоалети, включващи рокли и костюми със сладки принтове и щампи на червени плодове и репеи.

“ Предпочитам да остана вярна на себе си и да не говоря предварително за колекцията. Мога само да кажа, че основната тема е: Щастливи дрехи от вълнуващи пътувания и красиви спомени“, сподели Маруся преди ревюто.

20141023-mm-3

MaroussiaZaitseva0003

MaroussiaZaitseva0014(1)

MaroussiaZaitseva0029

MaroussiaZaitseva0056

Именно след вчерашното безпрецедентно ревю на фамилия Зайцеви, в което видяхме всички наведнъж, имаме възможност да сравним стиловете им и да се опитаме да разберем кой от кого се е учил.

Mercedes-Benz Fashion Week в Русия се смята за най-големото модно събитие в Източна Европа и се провежда в Москва два пъти годишно – през пролетта и есента. До 2011 г. се нарича Руска седмица на модата.

В подуим през  годините са се превръщали Световния търговски център, Червения площад, Горки парк и Централния дом на художниците. От 2012 г. събитието  се провежда в Централната изложбена зала „Manezh“.

Снимки: MBFWR

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)