Кийра Найтли: „Майка съм на две деца. Повече няма да се снимам гола“

07 март 2020

34-годишната Кийра Найтли даде интервю за The Financial Times и обясни защо вече няма да участва в интимни сцени. Актрисата призна, че винаги се чувства абсолютно комфортно, когато се появи гола в кадъра, обаче, откакто стана майка, всичко се промени. Найтли и съпругът й Джеймс Райтон отглеждат четиригодишната си дъщеря Еди и Далила, която се роди миналата година.
Кира Найтли с мужем
Всъщност аз съм наистина доволна от тялото си. Но вече не искам да стоя пред целия снимачен екип гола. Не считам за необходимо да показвам тялото си,
– каза Кийра.
Актрисата смята, че сега във филмите интимните сцени стават все по-секси и предизвикателни. Ето защо звездата използва услугите на дубльори. Нещо повече, тя сама избира актрисите, които я дублират, какъвто е случаят със снимките на „Следните“ и сцената с Александър Скарсгард.

Преди се чувствах удобно да се събличам. Но сега имам дъщери, а и минах трийсетте.  Въпреки, че съм доволна от тялото си, вече не се чувствам уверена, не  съм готова да се съблека,
 сподели още Кийра.
Кира Найтли
Сега в договорите й е написана клауза, която посочва кои части от тялото на актрисата могат и не могат да бъдат показани на екрана.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)