Киану Рийвс заедно с любимата си Александра Грант на снимките на „Матрица 4“

26 февруари 2020

55-годишната Киану Рийвс сега активно се занимава с работата по четвъртата част на „Матрица“, в която отново ще се появи в ролята на Нео, с която се прослави по целия свят. Онзи ден на снимачната площадка на филма, която се провежда в Сан Франциско, актьорът беше посетен от 46-годишната си любима Александра Грант.
Киану Ривз и Александра Грант
Вчера вечерта, папараците снимаха звездната двойка на изхода на хотела. Киану и Александра бяха топло облечени и с торби, натъпкани с необходимите реквизити за снимките на четвъртата част на The Matrix.
Киану Ривз
Припомняме, че за първи път се заговори за романа на актьора и художничката през ноември 2019 г. Тогава Киану и Александра заедно присъстваха на галавечерта Art + Film, на която нежно се държаха за ръце. По-късно се оказа, че всъщност Рийвс и Грант се срещат от няколко години, но предпочитат да не рекламират връзката си.
Всички приятели и роднини на Рийвс и Грант твърдят, че са много хармонична двойка. Киану и Александра имат много общи интереси, и двамата са много скромни хора и не обичат да бъдат в светлината на прожекторите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)