Кашмирена колекция на Клаудия Шифър за Tse

28 август 2015

Колаборациите между модели и модни къщи често са много успешни и това въобще не е изненадващо: момичетата, които в продължение на години са работили с най-добрите дизайнери и са имали възможността да получават ценна информация от първа ръка, без да искат възприемат и адаптират това знание за кройката и силуета на майсторите, а някои успяват и умело да ги комбинират със собствените си идеи и да ги приложат в свои конкретни проекти (тук е момента да напомним за супер успешното сътрудничество на Кейт Мос с Topshop). Ето защо, никак не сме изненадани да видим Клаудия Шифър – още един супермодел, с добре обмислена капсулна колекция за американската марка Tse. Тя включва 18 артикула от кашмир и, да си признаем, изборът е доста труден.

d04cf99307d88f0bb4f5d919e1a97d94

Самата Клаудия казва, че е подходила към това сътрудничество с цялата отговорност: „Имах късмет – Започнах кариерата си, работейки за такива велики дизайнери и марки като Карл Лагерфелд, Dolce & Gabbana, Valentino и Джани Версаче. И видях със собствените си очи как те творят най-разкошните неща. В тази капсула се опитах да въплътя всички свои знания, които придобих по време на 25-те си години работа като модел.“

1787394e2cca4e02e2857a1b5677ded8

Шифър е успяла да създаде универсални дрехи, които дълго ще можете да запазите в гардероба си.

„Аз нося най-любимите си неща в продължение на години. Например, моята невероятна чанта Chanel – тя е извън времето, и аз съм с нея в продължение на 20 години, като добавям към нея нова рокля или чифт обувки. Трендовете винаги се връщат: Щастлива съм да нося дънките на Stella McCartney вече в продължение на четири години. Ето защо, когато работех над колекцията, аз се опитвах да мисля в дългосрочен план – Искам да нося тази неща и след десет години „.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)