Кафе с вкус на вино? Отпийте глътка Cabernet Coffee Espresso

22 септември 2014

Кое е по-хубаво от това сутрин рано да вдъхнеш аромата на горещото кафе и да отпиеш глътка от любимата си напитка? Може би това: вечер след изморителния работен ден да поклатиш в чашата за вино благоуханното каберне и да се насладиш на невероятните му вкусови качества? Не познахте. Всъщност за любителите на двете, най-приятната част е да пийнеш чаша Cabernet Coffee Espresso или пък Chardonnay Coffee Capuccino. Няма лъжа, няма измама.

Американска пивоварна създаде напитка, която комбинира в състава си едновременно кафе и вино. Компанията, чието име е Friends Fun Wine, е разположена във Флорида, а собствениците й разказват, че са искали да комбинират най-популярната сутрешна с най-популярната вечерна напитка. „Горди сме, че сме първите, които се досетиха за тази възможност. Нямаме търпение да пуснем на пазара и нови разновидности на напитката за всичките й почитатели“, разказва генералният директор на Friends Fun Wine Джо Пелег.

Иначе Cabernet Coffee Espresso и Chardonnay Coffee Cappuccino са за този тип хора, които обожават вино, но след консумацията му се чувстват твърде отпуснати, за да се концентрират отново за работни задачи.

текст: Димитър Петров
снимка: latimes.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)