Кара и Topshop

Сподели:

Преди малко повече от един месец, научихме, че Кара Делевин започва сътрудничество с Topshop. Топ- моделката, която може да се похвали с много рекламни договори, както и със статута на една от най-търсените манекенки, се появи този път за да рекламира есенно-зимната колекция на известната марка.

20140728-cara7

Кампанията с участието на Кара е вече онлайн: дънки и кожени якета, топли шуби и костюми в мъжки стил, са задължителните за следващия зимен сезон облекла.

20140728-cara5

Китарата, която във фотосесията играе ролята на аксесоар, подчертава значението на рок-енд-рол музиката, която очевидно е вдъхновение на новата колекция. На Кара, изглежда, този стил й е много присърце.

Сър Филип Грийн, собственик на модната верига, каза: „Ние сме изключително доволни, че млада и прекрасна британска звезда, каквато е Кара, е в центъра на нашата кампания. Надявам се и съм убеден, че това е началото на едно дългосрочно сътрудничество.”

20140728-cara6

Фотографиите на Кара Делевин в дрехите от есенно-зимната линия на Topshop в близко бъдеще, не само ще се появяват на страниците на световни списания и билбордове, но и ще украсяват интериора на магазините по света.

За да се запознаете с още модни тенденции посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

снимки: Topshop

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...