Кара и Topshop

28 юли 2014

Преди малко повече от един месец, научихме, че Кара Делевин започва сътрудничество с Topshop. Топ- моделката, която може да се похвали с много рекламни договори, както и със статута на една от най-търсените манекенки, се появи този път за да рекламира есенно-зимната колекция на известната марка.

20140728-cara7

Кампанията с участието на Кара е вече онлайн: дънки и кожени якета, топли шуби и костюми в мъжки стил, са задължителните за следващия зимен сезон облекла.

20140728-cara5

Китарата, която във фотосесията играе ролята на аксесоар, подчертава значението на рок-енд-рол музиката, която очевидно е вдъхновение на новата колекция. На Кара, изглежда, този стил й е много присърце.

Сър Филип Грийн, собственик на модната верига, каза: „Ние сме изключително доволни, че млада и прекрасна британска звезда, каквато е Кара, е в центъра на нашата кампания. Надявам се и съм убеден, че това е началото на едно дългосрочно сътрудничество.”

20140728-cara6

Фотографиите на Кара Делевин в дрехите от есенно-зимната линия на Topshop в близко бъдеще, не само ще се появяват на страниците на световни списания и билбордове, но и ще украсяват интериора на магазините по света.

За да се запознаете с още модни тенденции посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

снимки: Topshop

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)