слънчево затъмнение, зодии

Как слънчевото затъмнение на 11 август ще се отрази на зодиакалните знаци

10 август 2018

На 11 август този месец предстои поредното небесно явление през тази година. Ще се състои частично слънчево затъмнение. То ще се отрази на зодиакалните знаци преди и след това. Това влияние е обобщено от Segodnya.ua.

Овен

Частичното слънчево затъмнение през август 2018 г. ще има отношение до такива теми в живота на Овен като самореализация, личен живот и свободата да бъдеш себе си. Хората от този знак ще искат да изразят своята индивидуалност и ще се нуждаят от творческа реализация. Затова много Овни може да променят това, с което се занимават, а други представители на знака ще извлекат ползи от своята работа. Слънчевото затъмнение може да доведе и до промени в личния живот на Овните.

Телец

Слънчевото затъмнение, което предстои на 11 август, ще засегне сферата на дома и семейството на Телеца. В живота на този зодиакален знак ще настъпят промени, свързани със семейството. Много Телци ще се занимават с ремонтни дейности и преустройство на жилището. Възможни са промени и при общуването с близките.

Близнаци

Близнаците ще променят своето обкръжение. Хората от този зодиакален знак ги очакват и кратки пътувания. Много Близнаци ще искат да учат или да подобрят квалификацията си. Слънчевото затъмнение ще засегне сферата на техния социален живот и мястото им в обществото.

Рак

През този период представителите на зодия Рак могат да очакват промени във финансовата сфера. При тях са възможни изменения, свързани с материалното благополучие и стабилност. Добре е през този период Раците да не харчат много пари. Те могат да намерят нови източници на доходи и да увеличат старите.

Лъв

Слънчевото затъмнение на 11 август, което ще се състои в Лъв, ще донесе на Лъвовете добър късмет и големи промени. Много неща ще се променят: самите Лъвове, външния им вид, стил, поведение, а също възможно е и целият им живот. Частичното слънчево затъмнение в този знак на зодиака носи щастие на Лъвовете. Но те ще трябва да изоставят стария си модел на поведение в полза на нови творчески подходи.

Снимка: pixabay.com

Снимка: pixabay.com

Дева

Небесното явление ще се отрази на духовния живот на Девите, на техните тайни и вътрешен свят. Много от представителите на този знак ще започнат някакво тайнствено дело, бизнес или нова връзка. Девите трябва да се опитат да разберат своите емоции и чувства, също така да обърнат внимание на своя вътрешен свят.

Везни

Слънчевото затъмнение ще повлияе на идеите и начинанията на Везните, както и на техните приятели и единомишленици. Хората от този знак ще могат да видят кои техни идеи могат да бъдат успешни и кои от тях трябва да бъдат изоставени. Много от Везните ще променят обкръжението си. Може да се стигне до нови познанства и изоставяне на стари ненужни връзки.

Скорпион

Слънчевото затъмнение през този август ще засегне сферата на работата, кариерата и целите на Скорпионите. Много от тях ще променят своята работа или ще бъдат повишени. Скорпионите ще трябва да променят нещо в живота си, за да постигнат своите цели. Необходимо е да работят усилено.

Стрелец

На представителите на зодия Стрелец слънчевото затъмнение ще повлияе върху сферите на образованието, пътуванията, включително зад граница и живота като цяло. Стрелците могат да очакват промени и обновления. Някои от тях ще имат работа зад граница или ще общуват с хора от чужбина.

Козирог

Слънчевото затъмнение през август 2018 г. ще помогне на Козирозите да преодолеят стари проблеми и да решат натрупаните задачи. На представителите на този знак няма да е леко, тъй като затъмнението ще се състои в кризисен период за Козирога. Козирозите трябва да сдържат емоциите си, да бъдат мъдри и така ще се справят със всичко. Много от тях ще получат внезапни парични постъпления.

Водолей

Слънчевото затъмнение ще се отрази на личните отношения на Водолеите. Те ще променят нещо в отношенията си с любимия човек, приятел или партньор. Много от тях ще стрещнат своята половинка. Отношенията им с хората ще имат важно значение.

Риби

Във фокуса на Рибите ще бъдат сферата на работата и здравето. При много от представителите на този зодиакален знак могат да се появат стари болести, но тъкмо сега те ще могат да се избавят от тях. Рибите е добре да се заемат с организацията на своя живот и работа им ще стане по-ефективна. Те ще подредят всичко в живота си, включително своите мисли и чувства.

превод и редакция: Силвия Аризанова
снимки: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)