пръстен

Как лесно да си направим пръстен

14 октомври 2018

Днес не е много трудно сами да си изработите пръстен, тъй като се продават всички материали, необходими за това. Необходими са ви метална основа за пръстен и камък (кабошон), който да е гладък от едната си страна и да е в подходящ размер.

В случая, който ви представяме, към елипсовидна основа в сребрист цвят е залепен камък в същата форма. Може да си изберете каквито камъни решите, в различен цвят или свързани със зодията ви. Необходимо ви е силно лепило, подходящо за метал. Капвате върху металната основа, поставяте камъка и готово. Така бързо и лесно се сдобивате с нов пръстен.

Снимка: Самовила

Снимка: Самовила

Снимка: Самовила

Снимка: Самовила

Снимка: Самовила

Снимка: Самовила

Работете внимателно, тъй като тези лепила са вредни за кожата и могат да залепят пръстите ви с лекота. В такъв случай сложете ръкавици или при необходимост използвайте разтворител (лакочистител също може да свърши работа).

Снимка: Самовила

Снимка: Самовила

Ако сте алергична към метал, може да си вземете основа от стомана. Цената е по-висока, но вероятността да подразни кожата е много малка. Посребрените или позлатени накити не ви ги препърчаваме, тъй като се изтриват лесно при носене.

Вижте още: Как да си изработим обеци с клипс

автор: Силвия Аризанова
снимка: Самовила

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)